dimarts, 10 de maig del 2011

Els nens de 3r B es converteixen en escriptors

Tal i com vam fer amb els alumnes de 4rt, avui presentem es Contes a quatre mans dels alumnes de 3r B. En la sessió dels exploradors d'avui ens hem dedicat a valorar els contes escrits que tot seguit us presentem. Esperem que gaudiu d'aquest petit tastet, en properes entrades en presentarem més.

El gos

Fa 1.000 anys en un castell llunyà hi havia un gos. Aquell gos era molt valent i intel·ligent i tan ferotge que ningú no s'atrevia a acostar-s'hi de la por que els feia. Però un dia va anar al castell un gos encara més valent, que es deia Joan i que va mossegar directament al seu rival. El gos va agafar el seu poder màgic, que era el foc, i li va tirar una bola gegant que en Joan va esquivar i va fer un llamp gegant que va tocar el gos i va morir. Conte contat, conte acabat.

13 vots a favor
5 vots en contra

Els robots i els estraterrestres

Al futur hi ha un país que es diu Ximau. El robot és fort i riu molt, és de color gris i molt i molt alegre; l'extraterrestre és verd per fora i té antenes, té moltes coses dolentes. El robot i l'extraterrestre són enemics. Un dia van fer una lluita entre els robots i els extraterrestres perquè uns robots havn fet morir al president dels extraterrestres i els extraterrestres van fer morir a un robot que era molt influent, van lluitar i lluitar fins acabar. L'extraterrestre estava guanyant, però el robot havia pensat que havia de guanyar com fos i va començar a pegar-lo fort. Al final va acabar guanyant el robot. I conte contat, conta acabat.

14 vots a favor
4 vots en contra

La porta màgica

A l'any 350 a la biblioteca hi havia un nen que es deia Charlie. Era molt divertit, simpàtic, amb els ulls verds, amb el nas petit i els seus cabells eren marrons i llisos. Un dia un senyor li havia dit que comprés una porta màgica. Quan va veure la porta es va quedar bocabadat i va dir:
- No puc, tinc molts pocs diners, vindré demà.
Al dia següent hi va tornar i el senyor li va preguntar si la volia vendre o alguna cosa i el nen li va respondre que sí, que li canviaria una mànega i un vàter per poder-se endur la porta. Finalment va poder endur-se la porta que li permetia mirar el futur o el passat.

10 vots a favor
8 vots en contra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada